Program

08.00 - 09.15 - INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
09:00 – 11:00 – SESIUNEA 1
What's now in the travel industry
Idei de crestere si dezvoltare pentru agentii
Pentru a atrage noi clienti si pentru a creste vanzarile, agentiile trebuie sa inteleaga mediul in care industria turismului se dezvolta, sa combine corect strategiile de promovare, instrumentele online si noile tehnologii. Participantii vor afla care sunt oportunitatile actuale de promovare si dezvoltare a unei afaceri in industria turismului, cele mai bune strategii de crestere a vanzarilor si ultimele tendinte din domeniu.
Vorbitor
In curs de confirmare
Tendinte pe piata hoteliera
Oportunitatile si provocarile pe care le intampina industria hoteliera, programele utilizate pentru a facilita comunicarea si pentru a le oferi clientilor exeperiente cat mai placute, vor fi aduse in prin-plan in cadrul acestei sesiuni. Participantii vor afla cum se pot promova online, cum pot fi mai aproape de clientii si care sunt noile tehnologii din industrie.
Vorbitor
In curs de confirmare
eTravel e viitorul
Cum a influentat Internetul industria turismului, cat de important a devenit mediul online pentru promovare si care va fi viitorul industriei, veti afla in cadrul acestei sesiuni. Participantii vor afla evolutia si importanta marketingului online in industria turismului.
Vorbitor
In curs de confirmare
Tactici de dezvoltare in industria hoteliera
Avand in vedere concurenta de astazi, utilizarea celor mai bune practici pentru dezvoltarea unei strategii eficiente de promovare online in industria hoteliera reprezinta o componenta foarte importanta. Participantii vor afla cum pot crea o experienta unica clientului, care stabileste o reputatie pozitiva, cum pot creste vanzarile si care sunt provocarile si oportunitatile actuale.
Vorbitor
In curs de confirmare
11.00 - 11.30 - PAUZA DE CAFEA
11.30 - 13.30 - SESIUNEA 2
What's next in travel industry

Nume importante din industria de turism vor dezbate cele mai actuale tendinte din industrie si te vor astepta cu lista de intrebari pregatita. Panelul de dezbateri va aduce in acelasi loc nume importante din industria de turism, ce vor discuta despre cele mai actuale tendinte din domeniu, despre oportunitati si provocarile din zilele noastre. Pregateste-ti lista cu intrebari de acasa si afla raspunsurile de la acestia!

Dezbaterea va atinge subiecte precum:

  • Factori care influenteaza cresterea vanzarilor
  • Idei de dezvoltare a afaceriilor in industrie
  • Oportunitati ale momentului si solutii pentru provocari
  • Modalitati de atragere si fidelizare a clientilor
13:30 – 14:30 – PAUZA DE PRANZ
URMATOARELE SESIUNI SE VOR DESFASURA IN PARALEL, IN 2 SALI
Marketing masterclass for hotels
Un workshop aplicat dedicat modalitatilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Workshop-ul este adresat unitatilor de cazare.
14:30 – 16:00 – Sesiunea 1
16:00 - 16:30 - Pauza de Cafea
16:30 – 18:00 – Sesiunea 2
Marketing masterclass for travel agencies
Un workshop aplicat dedicat modalitatilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Workshop-ul este adresat agentiilor de turism.
14:30 – 16:00 – Sesiunea 1
16:00 - 16:30 - Pauza de Cafea
16:30 – 18:00 – Sesiunea 2
19:00 - 20:30 – GALA
Gala eTravel Awards
eTravel Awards 2017 va premia cele mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania
eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
Parteneri
Agentii partenere
Cu sprijinul
Parteneri Media
© 2017 EVENSYS | www.evensys.ro